ADM 1

Artikelnummer: 1672

Zeer zwaar verkeer. Maakt trappen veiliger en beperkt het risico op uitglijden en vallen. Draagt bij tot de Toegankelijkheid van gebouwen die veel bezoekers verwelkomen en ieder ander gebouw. De antislipstrook moet apart worden besteld. De antislipstrook voor ‘Binnenshuis’ is bestemd voor gebruik in zones waar er geen risico op vochtige trappen bestaat. Gemiddelde PTV 68, dus lage gladheid voor droge ruimtes. De lichtreflectie-index LRV van het inlegstuk biedt u de mogelijkheid om te controleren of u voldoet aan de regels voor de berekening van het visueel contrast met de vloerbekleding. Lange neus voor een betere afwerking van de trede. GRADUS-trapneuzen hebben een garantie van 10 jaar tegen materiaal- en productiefouten onder normale omstandigheden van installatie, gebruik en onderhoud. Binnen toepassing.

Aluminium trapneuzen voor gebruik in ruimtes met zeer zwaar verkeer. Antislipstrook van PVC ‘standaard binnenwerk’ apart te bestellen. 12 boorgaten.

Gewicht 1,10 g
Afmetingen 2,75 × 55 × 55 mm
Merk
Materiaal
Bevestiging
Kleur
Afmetingen
Gewicht
Douane code
Barcode

Deel:

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.

Gerelateerde producten

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.