DÖLLKEN

Döllken Profiles GmbH is gespecialiseerd in de productie van plinten en vloerprofielen. Van oplossingen die volledig op kunststof zijn gebaseerd tot hoogwaardige kernplinten met een HDF-kern, worden de producten ontwikkeld voor en met de klant, en zijn ze dus perfect afgestemd op de behoeften van professionele vloerleggers. Regelmatig worden nieuwe, individuele collecties ontwikkeld - aangepast aan de huidige trends in bestaande vloeren zoals laminaat, PVC en textiel. Zelfs gecompliceerde ontwerpen van designervloeren kunnen tot in het kleinste detail worden gereproduceerd.

BEDRIJFSVIDEO:

Döllken Profiles staat bekend om hun specialisatie in de productie van plinten en vloerprofielen, met een assortiment dat net zo gevarieerd is als de hedendaagse vloerbedekkingen zelf. Hun aanbod varieert van kernplinten tot speciale profielen, allemaal ontworpen om een naadloze overgang tussen vloer en muur te waarborgen. De keuze van het model wordt bepaald door de specifieke eisen van de locatie, en Döllken Profiles speelt hierop in door de perfecte oplossing te bieden.

Döllken legt een sterke nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid bij de evaluatie van hun producten. Dit betreft zowel de selectie van grondstoffen als de optimalisatie van de productieprocessen. Döllken Profiles zet zich in voor het continu verbeteren van hun producten, niet alleen op het gebied van kwaliteit en verwerking, maar ook met betrekking tot de impact op het milieu.

Catalogus:

In de wereld van moderne vloerbekledingen, waar diversiteit en kwaliteit de sleutel tot succes zijn, onderscheidt Döllken Profiles zich met een uitgebreid assortiment aan plinten die zorgen voor een naadloze overgang tussen vloer en muur. Het aanbod, dat varieert van massieve kernplinten tot speciale profielen, is ontworpen om aan de specifieke eisen van elke gebruiksomgeving te voldoen. Of het nu gaat om oplossingen die volledig op kunststof zijn gebaseerd of om hoogwaardige massieve kernplinten met een HDF-kern, Döllken Profiles werkt nauw samen met klanten om producten te ontwikkelen die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van professionele vloerenleggers overtreffen.

De productcatalogus van Döllken Profiles biedt een uitgebreid overzicht van hun indrukwekkende assortiment plinten en vloerprofielen. Deze catalogus is niet alleen een weergave van de producten die zij aanbieden, maar dient ook als een bron van inspiratie voor architecten, ontwerpers en vloerenleggers. Het laat duidelijk zien hoe Döllken Profiles zich inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid, met producten die zijn ontworpen om elke ruimte te verfraaien en te complementeren.

PRODUCTEN

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.