De GENESIS catalogus 2019

Elk jaar brengt Genesis een nieuwe Genesis catalogus uit. Deze zeer uitgebreide catalogus bevat een zeer breed aanbod met de nieuwste producten en is in meerdere landen het toonaangevende naslagwerk voor de nieuwste en beste producten voor onder andere professionele aannemers, projectinrichters, vloerenleggers en tegelzetters.

klik op de afbeelding om te Genesis catalogus in te zien

GENESIS

Opgericht in 1989 en werkzaam in de keramiek en accessoires markt met o.a. hun bekende tegelprofielen, werd Genesis al snel een toonaangevend merk in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.

Sindsdien heeft Genesis Gobal Systems zich gediversifieerd en heeft zijn expertise uitgebreid naar o.a. contractvloeren, keramische en zachte vloerbedekking gereedschap en meer recentelijk naar de entreematten industrie.

BEDRIJFSPRESENTATIE

ACCREDITATIES

Genesis en Futura Zwijndrecht bv.

Futura Zwijndrecht is de officiële importeur van Genesis producten in Nederland.

Futura Zwijndrecht bv. levert het complete, uitgebreide aanbod aan o.a. tegel- profielen, gereedschap en toegankelijkheids-oplossingen. Wij leveren van Genesis o.a: deurdorpels, trapneuzen, plinten, dilatatieprofielen, hoekbeschermers,  tegelprofielen en zowel hand- als electrisch gereedschap voor wanden en vloeren.

Trapneuzen

Genesis trapneuzen

Een zeer groot assortiment van trapneuzen met PVC inlage. Sterk, duurzaam, esthetisch en zeer scherp geprijsd. Met een grote keuze aan kleuren inlage. Zowel geboord als ongeboord verkrijgbaar. Op aanvraag ook rond te laten zetten.

Vision

Een nieuwe lijn aan trapneuzen, plinten en afwerkingsprofielen met ingebouwde LED verlichting. Eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Voor een moderne look, veilige afwerking op donkere plaatsen of voor subtiele verlichting op plaatsen waar dit gewenst is.

Entreematten

Genesis entreematten

Een grote keus aan entreematten, waaronder ook entreematten vervaardigd in de U.K. Genesis profiles levert op meerdere continenten entreematten van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen.

Overgangen

Genesis overgangen

Een groot aanbod aan verschillende vloerprofielen om overgangen tussen verschillende vloeren af te werken. Of het nou gaat om vloeren van gelijke of ongelijke hoogte, subtiel of industrieël, kunststof of metaal, Genesis heeft met hun zeer uitgebreide assortiment voor elk werk het ideale overgangsprofiel.

Dilatatieprofielen

Genesis dilatatieprofielen

Genesis biedt een breed scala aan dilatatieprofielen, zowel voor het plaatsen op een bestaande vloer of voor het verwerken in een nieuwe vloer. Van PVC voegprofielen op rol tot zware inbouw dilatatieprofielen of tegelprofielen met een dilatatievoeg erop zowel in kunststof als in aluminium of RVS.

PVC tegelprofielen

Ooit begonnen als fabrikant van tegelprofielen is Genesis nu een van de grootste producten hiervan. In PVC uitvoering bieden ze o.a. afsluitprofielen, kwartronde- en rechthoekige tegelprofielen evenals interne tegelafsluitprofielen. In zeer veel verschillende kleuren en hoogtes verkrijgbaar.

Flexibele profielen

Genesis flexibele profielen

Flexibele profielen voor het plaatsen van PVC, lino of zelfs schoonlooptapijt. Genesis produceert onder andere binnenhoeken, steunprofielen, opbouwplinten, kunststof aanloop profielen en matranden.

Luxe

Genesis Luxe

De nieuwe LUXE profielen van Genesis maken hun naam waar. Voor de meest chique en high-end toepassingen. Profielen van massief messing, geplaat met goud, messing of gekleurd staal. Profielen ingelegd met echte Swarovski © kristallen voor een blinkende luxe afwerking.

Metalen tegelprofielen

Metalen tegelprofielen

Genesis biedt alle soorten tegelprofielen die een tegelzetter zich kan wensen. O.a. afsluitprofielen, kwartronde- rechthoekige- driehoekige- en afgeschuinde tegelprofielen evenals buigbare profielen, binnenhoeken en ook specialistische profielen voor professionele tegelzetters.

Plinten

Plinten

Een groot aanbod van verschillende plinten van onder andere kunststof of aluminium. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, uitvoeringen en kleuren. Ook voor gegoten binnen- en buiten- hoeken voor aluminium plinten.

Hoekbeschermers

Hoekbeschermers

Zowel zelfklevend als om te verlijmen biedt Genesis een zeer interessant en scherp geprijsd aanbod aan hoekbeschermers. In PVC, aluminium of in RVS. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Gereedschap

Gereedschap

Een zeer compleet aanbod aan zowel hand- als electrisch gereedschap voor zowel professionele vloerenleggers als tegelzetters. O.a. mesjes, lijmspatels, vlakspanen maar ook zaagmachines en levelling oplossingen die zowel uniek in ontwerp als praktisch en economisch zijn.