KÜBERIT

Kuberit is dankzij hun kwaliteit en innovatie uitgegroeid tot marktleider in diverse regio's. Bij Küberit worden metalen profielen voor textiele en elastische vloerbedekkingen van aluminium, roestvrij staal en messing vervaardigd.

Daarnaast biedt het bedrijf parket- en laminaatprofielsystemen van aluminium aan. Küberit ontwikkelt en produceert ook profielen en oplossingen voor alle soorten vloerbedekkingen
Kuberit

BEDRIJFSVIDEO:

Het volledig geautomatiseerde hoogbouwmagazijn van Kuberit kan lang materiaal tot 6 meter opslaan. Met een hoogte van 24 meter, een breedte van 25 meter en een lengte van 40 meter kunnen hier 5.252 profielrekken voor lang materiaal worden ingeladen. De totale capaciteit bedraagt 5,3 miljoen lopende meters profielen.

Catalogus:

Bijna geen enkele gerenommeerde fabrikant van houten of andere vloerbedekkingen kan zonder Küberit®-profielen. Hetzelfde geldt voor de verwerkende industrie. Het brede assortiment standaardprofielen en gespecialiseerde producten, zoals traprandprofielen voor renovatietoepassingen, maakt Küberit®-profielen tot de eerste keuze voor professionele vloerleggers.

Het assortiment omvat onder andere overgangs- en afwerkingsprofielen van roestvrij staal en messing, geanodiseerd aluminium en decoratieve folie-omhulsels met de hoogste slijtklassen. Dankzij de nieuwste digitale druktechnologie kan Küberit profielen produceren die qua decoratie identiek zijn.

PRODUCTEN

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.