Carl Prinz GmbH

Carl Prinz GmbH & Co. KG is een middelgroot familiebedrijf gevestigd in Goch, Duitsland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van profielsystemen in de vloertechnologie.
Prinz
In samenwerking met partners in de industrie, handel en commercie creëert de afdeling Ontwikkeling van Carl Prinz innovatieve producten die het leggen van vloerbedekkingen vereenvoudigen, hun visuele impact perfectioneren en geschikt zijn voor universeel gebruik.

Dankzij hun baanbrekende productiesystemen stellen ze nieuwe normen in de vloer-/wand-/plafondsector en zijn ze de nummer 1-partner voor hun klanten, evenals voor architecten en planners.
Carl Prinz GmbH & Co. KG heeft een rijke geschiedenis van 132 jaar ervaring en productkennis als basis voor hun profielprogramma. Innovaties en productontwikkelingen waarborgen voortdurende vernieuwing.


Alle vloer-, wand- en plafondproducten van Prinz zijn direct uit voorraad leverbaar. Ze worden aangevuld met op maat gemaakte artikelen en objecten die volgens specificaties worden vervaardigd.


Bij Prinz zien ze zichzelf als probleemoplossers in de vloertechnologie. Voor hun klanten ontwikkelen ze doordachte, veilige en duurzame productiesystemen die het legproces vereenvoudigen en tijd besparen. Gebruikers waarderen de sterke verbinding van de profielsystemen en de voordelen die ze bieden tijdens de verwerking.


De klanten van Prinz profiteren van hun procesexpertise, die alle stappen omvat van ontwikkeling en testen tot productie, van het eerste idee tot de marktintroductie. Hierdoor kunnen ze direct reageren op veranderingen in de markt, inspelen op de wensen van individuele klanten en een constante topkwaliteit garanderen.
Dankzij hun zeer efficiënte logistiek en vraaggestuurde leveringsconcepten is er een hoog niveau van productbeschikbaarheid. Hierdoor kunnen ze naast hun voorraadlijst voor dagelijkse behoeften ook gespecialiseerde producten op maat leveren.
Ontdek Prinz's brede assortiment, waar kwaliteit en design samenkomen in een uitgekiende selectie van overgangs-, hoek-, en decoratieve profielen. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen om niet alleen esthetisch te voldoen aan de hoogste eisen, maar ook om duurzaamheid en gebruiksgemak te garanderen. Met een solide reputatie in kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie is Prinz de topkeuze voor professionals en liefhebbers die streven naar perfectie in hun projecten.

Prinz staat bekend om zijn vakmanschap en vernieuwende aanpak, eigenschappen die het merk al meer dan een eeuw tot een leider in de industrie maken. De producten van Prinz zijn het resultaat van een rijke historie gekoppeld aan een voortdurende zoektocht naar verbetering en aanpassing aan de nieuwste trends en behoeften.

Door het assortiment van Prinz te verkennen, duik je in een wereld van kwaliteit en innovatie. Het merk belichaamt niet alleen de traditie van uitmuntendheid, maar is ook een voorbeeld van hoe continue innovatie de standaard zet in de branche. Prinz is meer dan een naam; het is een symbool van betrouwbaarheid en schoonheid, ontworpen om elke ruimte te verrijken. Dit maakt Prinz de ideale keuze voor diegenen die hun interieur willen verheffen met producten die zowel tijdloos als functioneel zijn.

Catalogus:

PRODUCTEN

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.