Quantum Profile Systems

Quantum Profile Systems, gelegen in Oldham, U.K. is al ruim 50 jaar een vertrouwde naam in het gebied ten noordoosten van Manchester. Het bedrijf, dat in handen is van particulieren, biedt werk aan ongeveer 100 medewerkers. De manier waarop zij te werk gaan, wordt sterk beïnvloed door de hoge eisen die de markt aan hun dienstverlening stelt. Hun bedrijfsvoering is gefundeerd op vier kernprincipes: efficiëntie (LEAN), duurzaamheid (GROEN), veiligheid (VEILIG) en netheid (SCHOON).
Quantum profiles

BEDRIJFSVIDEO:

Quantum Profile Systems Ltd (QPSL) is zich bewust van de impact die haar processen en producten hebben op het milieu en zet zich in voor het verbeteren van haar prestaties door middel van diverse duurzame praktijken. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een Routekaart voor Koolstofreductie, die de algemene doelstellingen van het bedrijf uiteenzet, samen met specifieke doelen voor 2025 en 2035.

Catalogus:

Quantum Profile Systems (QPSL) hanteert een kwaliteitsbeheersysteem dat is erkend met een ISO 9001-certificering.

Dit systeem, in combinatie met LEAN-productieprocessen, garandeert dat elk profiel exact volgens de specificaties wordt geproduceerd. Een stevige inzet voor gezondheid en veiligheid is onderdeel van het bedrijfsbeleid, met als doel het welzijn van zowel de werknemers als alle andere betrokkenen te beschermen. De producten van QPSL kunnen met vertrouwen op de bouwplaats worden gebruikt; ze voldoen aan de gestelde eisen mits geïnstalleerd volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Een garantie op productbasis, specifiek voor projecten, is beschikbaar op aanvraag.

Kwaliteit is diep geworteld in de LEAN-ethiek van de onderneming. Alle personeelsleden zetten zich in voor de toepassing van disciplines en vaardigheden die leiden tot het produceren van producten en diensten die klanten verlangen, bevestigd door een BBA-certificering. Daarnaast is Quantum lid van de CFA.

Producten van Quantum Flooring Solutions zijn wereldwijd ingezet in uiteenlopende projecten, van luchthavens, scholen en sportfaciliteiten tot openbare gebouwen, kantoorcomplexen en ziekenhuizen.

PRODUCTEN

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.