GENESIS GLOBAL SYSTEMS

Genesis-GS uit het Verenigd Koninkrijk staat bekend als een toonaangevend bedrijf in de vloerbedekkingsindustrie. Met een rijke geschiedenis van interactie met de bouwindustrie, van ontwerpers tot eindgebruikers, biedt Genesis een volledig geïntegreerd assortiment afwerkingsoplossingen. Deze oplossingen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om talrijke afwerkingsproblemen aan te pakken waarmee specificatieverantwoordelijken, aannemers en ontwikkelaars worden geconfronteerd.
Genesis

BEDRIJFSVIDEO:

Opgericht in 1989, groeide Genesis snel uit tot een leidend merk in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd, met export naar meer dan 100 landen sinds 1990. Het bedrijf, dat een Queen's Award heeft gewonnen, heeft zijn assortiment in de loop der jaren gediversifieerd naar contractvloeren, keramische gereedschappen en recentelijk naar entreematten. Genesis promoot zijn producten via architecten, distributeurs, detailhandelaren, aannemers en eindgebruikers, met kantoren in Stokesley, UK, Bogotà, Colombia en Kerala, India

Catalogus:

Elk product in het assortiment van Genesis wordt zorgvuldig getest en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, om ervoor te zorgen dat het doelmatig is en de installatie verbetert en vergemakkelijkt. Bij Genesis Global Systems Ltd vindt u de perfecte oplossing voor een breed scala aan afwerkingsproblemen voor vloer- en wandinstallaties. Hun unieke assortiment is het grootste in zijn soort wereldwijd en is het resultaat van jarenlange samenwerking met professionele installateurs, bouwers, architecten en ontwerpers.

Het productassortiment omvat metalen profielen, trapneuzen, trede randen, LED & verlichting, entreematten, PVC-trim, bewegingsvoegen, structurele voegen, overgangen, hellingen en afdekkingen, randbescherming, tactiele producten en gereedschappen. 
Genesis-GS is uw partner voor innovatieve en kwalitatieve afwerkingsoplossingen in de bouwsector.

PRODUCTEN

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.