ROMUS

Al meer dan 50 jaar drukt Romus® een stempel op de markt en is het een gewaardeerde partner aan de zijde van professionals in de bouw- en renovatie-industrie. Een betrouwbare onderneming die haar knowhow bevestigt dankzij haar vakmanschap, luisterbereidheid en innovaties.
ROMUS

BEDRIJFSVIDEO:

Romus® vertegenwoordigt een operationeel vermogen dat een honderdtal medewerkers bijeenbrengt op het vlak van dienstverlening, handel, administratie en logistiek, en dat alles in dienst van de klanten.

Een commerciële kracht die bestaat uit een team van dynamische specialisten die openstaan voor de projecten van hun klanten in Frankrijk en in het buitenland.

Op dit moment is Romus® aanwezig in meer dan 70 landen op de 5 continenten en maakt Romus® het leven van professionals gemakkelijker, ongeacht of het nu zelfstandigen (vloerders of schilders), bouwondernemers, bouwheren, aanbesteders of bouweconomen zijn.

Als betrouwbare partner ligt de prioriteit van Romus® in het ontwikkelen van zijn aanbod zodat het steeds in overeenstemming is met de professionele behoeften van vandaag en morgen en zodat het de werkomstandigheden kan verbeteren met hulpmiddelen of producten die aangepast zijn aan de heersende eisen binnen het vak.

Catalogus:

4 expertises ontwikkeld en goedgekeurd bij de 4 belangrijkste beroepen.

ROMUS Matting voor elke nieuwe stap. Een compleet gamma tapijten voor aan de ingang van gebouwen waar veel mensen komen. Tapijten voor buitengebruik, technische tapijten als eerste beschermingsbarrière voor alle verkeer, deurmatten als tweede barrière voor gebruik binnen.

ROMUS Access met slechts één doel: Samen vooruitgaan Passage van mindervaliden of slechtzienden voorzien en veilig maken op openbare plaatsen en hen elke dag opnieuw helpen dankzij een compleet gamma van tegels, leuningen, ribbelstroken, waarschuwings- en oplettendheidsstroken.

ROMUS Profil voor vloeren en muren. Een uitgebreid gamma profielen om de interieurdecoratie te garanderen en perfect af te werken en om het uitzetten van vloeren te voorkomen. Allerlei afwerkingsprofielen aangepast aan uw behoeften en in functie van het interieur.

ROMUS Tools voor de benodigdheden van de vloerder en de schilder. Meer dan 1.000 referenties van gespecialiseerde hulpmiddelen voor installateurs die aan de slag gaan op een werf: van de voorbereiding van vloeren en muren, tot het plaatsen van bekledin

PRODUCTEN

Vraag direct een offerte op

Stuur ons vrijblijvend uw aanvraag en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Persoonlijk advies

Bent u op zoek naar deskundig advies afgestemd op uw specifieke behoeften? Wij staan klaar om u een passend en vrijblijvend advies te geven. Neem gerust contact met ons op.