Romus

De ROMUS catalogus 2019

Elk jaar brengt ROMUS wereldwijd een nieuwe Romus catalogus uit. Deze zeer uitgebreide catalogus bevat een zeer breed aanbod met de nieuwste producten en is in meerdere landen het toonaangevende naslagwerk voor de nieuwste en beste producten voor onder andere professionele aannemers, projectinrichters, vloerenleggers, schilders en behangers.

klik op de afbeelding om te Romus catalogus in te zien

ROMUS

entreematten, profielen en gereedschap

Romus®, toonaangevende speler op de markt

Al meer dan 47 jaar drukt Romus® een stempel op de markt en is het een gewaardeerde partner aan de zijde van professionals in de bouw- en renovatie-industrie. Een betrouwbare onderneming die haar knowhow bevestigt dankzij haar vakmanschap, luisterbereidheid en innovaties.

Het jaar waarin de onderneming 47 jaar bestond, was beslissend op het vlak van economische ontwikkeling: de capaciteiten voor productie en logistiek werden namelijk verdubbeld. Romus® bevestigt daarmee zijn status als toonaangevende speler op de markt en het is in staat om in te spelen op de behoeften van de klanten en zijn diensten af te stemmen op de vraag.

Romus® heeft oog voor detail en voor de relatie met de klanten.

Als betrouwbare partner ligt de prioriteit van Romus® in het ontwikkelen van zijn aanbod zodat het steeds in overeenstemming is met de professionele behoeften van vandaag en morgen en zodat het de werkomstandigheden kan verbeteren met hulpmiddelen of producten die aangepast zijn aan de heersende eisen binnen het vak.

Romus® stelt dus een algemeen aanbod voor van accessoires, hulpmiddelen en materialen voor alle fasen in de voorbereiding of afwerking van uw werven en projecten.

Romus en Futura Zwijndrecht bv.

Futura Zwijndrecht is de originele en grootste importeur van Romus producten in Nederland.

Futura Zwijndrecht bv. levert het complete, uitgebreide aanbod aan o.a. profielen, gereedschap en toegankelijkheids-oplossingen. Wij leveren van Romus o.a: deurdorpels, trapneuzen, plinten, dilatatieprofielen, gidslijnen, podotactiele doppen en zowel hand- als electrisch gereedschap voor wanden en vloeren.

Entreematten

ROMUS Matting

Voor elke nieuwe stap. Een compleet aanbod entreematten voor aan de ingang van gebouwen met veel voetverkeer. Entreematten voor buitengebruik, systeemmatten als eerste beschermingsbarrière voor al het vuil van voetverkeer, deurmatten als tweede barrière voor gebruik binnen.

Toegankelijkheid

Romus tactiele geleiding

ROMUS Access

Het Access programma heeft slechts één doel:  Samen erop vooruitgaan door de passage van mindervaliden of slechtzienden veilig en toegankelijk te maken op openbare plaatsen. Dankzij een compleet programma van doppen, noppen, gidslijnen, leuningen, ribbelstroken, waarschuwings- en markering toepassingen.

Profielen

ROMUS Profil

Voor vloeren en muren. Een uitgebreide collectie profielen om de perfecte interieur afwerking te garanderen en voor het perfect afwerken en het uitzetten van vloeren te voorkomen. Allerlei afwerkingsprofielen, trapneuzen, plinten en dilatatieprofielen aangepast aan uw behoeften en in functie van het interieur.

Gereedschappen

ROMUS Tools

Voor de alle benodigdheden van de moderne vloerenlegger en/of schilder. Meer dan 1.000 artikelen en gespecialiseerde hulpmiddelen voor installateurs die aan de slag gaan professionele werken: van de voorbereiding van vloeren en muren, tot het plaatsen van bekleding.